صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 29

موضوع: داده های پنلی

  1. Top | #1
    امتیازها: 174, سطح: 3
    تمام شدن سطح: 48%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 26
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered100 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    شماره عضویت
    2094
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.03
    نوشته ها
    40
    امتیازها
    174
    سطح
    3
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست

    داده های پنلی


     
    با سلام
    من روی داده های پنلی با 52 مقطع روی 4 دوره زمانی کار میکنم که حدس میزنم پنلی پویا هستند اما وقتی از روش برآورد gmm استفاده میکنم خطا میده که تعداد داده ها کم هستند،با تعداد بیشتر هم که انجام میدم باز هم همین خطا رو میده.
    چه کاری باید انجام بدم؟ممکنه داده ها پویا نباشن وبه همین دلیل همچین خطایی میده؟


  2. Top | #2
    امتیازها: 3,551, سطح: 37
    تمام شدن سطح: 34%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 99
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    7 days registeredOverdriveSocial50000 Experience PointsYour first Group
    افتخارات:
    Frequent Poster

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    3563
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.80
    محل سکونت
    hereabout
    نوشته ها
    1,077
    امتیازها
    3,551
    سطح
    37
    پسندیده
    16
    مورد پسند : 156 بار در 129 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط reyhane431 نمایش پست ها
    با سلام
    من روی داده های پنلی با 52 مقطع روی 4 دوره زمانی کار میکنم که حدس میزنم پنلی پویا هستند اما وقتی از روش برآورد gmm استفاده میکنم خطا میده که تعداد داده ها کم هستند،با تعداد بیشتر هم که انجام میدم باز هم همین خطا رو میده.
    چه کاری باید انجام بدم؟ممکنه داده ها پویا نباشن وبه همین دلیل همچین خطایی میده؟
    با سلام.
    می فرمایید " حدس میزنید پانلی پویا" هستند، داده ها منظورتونه!؟
    مدل Panel-GMM مربوط به این حالتیه که وقفه ای از متغیر وابسته به عنوان متغیر توضیحی تو مدل وارد بشه.
    منظورتون از اینکه می فرمایید داده ها پویا نباشن رو متوجه نمیشم، ممنون میشم در این مورد بیشتر توضیح بدید.

  3. Top | #3
    امتیازها: 174, سطح: 3
    تمام شدن سطح: 48%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 26
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered100 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    شماره عضویت
    2094
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.03
    نوشته ها
    40
    امتیازها
    174
    سطح
    3
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط jalili نمایش پست ها
    با سلام.
    می فرمایید " حدس میزنید پانلی پویا" هستند، داده ها منظورتونه!؟
    مدل Panel-GMM مربوط به این حالتیه که وقفه ای از متغیر وابسته به عنوان متغیر توضیحی تو مدل وارد بشه.
    منظورتون از اینکه می فرمایید داده ها پویا نباشن رو متوجه نمیشم، ممنون میشم در این مورد بیشتر توضیح بدید.
    من فکر می کردم که حتما باید رابطه ای بین متغیر وابسته و وقفه وجود داشته باشه که بتونیم وارد مدل کنیم.
    پس برداشت من اینه که فقط کافیه متغیر وقفه رو وارد مدل کنم بعد بررسی کنم که معنی دار هست یا نه،درسته؟

  4. Top | #4
    امتیازها: 411, سطح: 8
    تمام شدن سطح: 22%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 39
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    7 days registered250 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    3471
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.05
    نوشته ها
    61
    امتیازها
    411
    سطح
    8
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 1 بار در 1 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط reyhane431 نمایش پست ها
    من فکر می کردم که حتما باید رابطه ای بین متغیر وابسته و وقفه وجود داشته باشه که بتونیم وارد مدل کنیم.
    پس برداشت من اینه که فقط کافیه متغیر وقفه رو وارد مدل کنم بعد بررسی کنم که معنی دار هست یا نه،درسته؟
    اون وقت با چند وقفه؟ اون رو جط.ری باید تعیین کرد که متغیر وابسته با چند وقفه بیاد؟

  5. Top | #5
    امتیازها: 3,551, سطح: 37
    تمام شدن سطح: 34%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 99
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    7 days registeredOverdriveSocial50000 Experience PointsYour first Group
    افتخارات:
    Frequent Poster

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    3563
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.80
    محل سکونت
    hereabout
    نوشته ها
    1,077
    امتیازها
    3,551
    سطح
    37
    پسندیده
    16
    مورد پسند : 156 بار در 129 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط reyhane431 نمایش پست ها
    من فکر می کردم که حتما باید رابطه ای بین متغیر وابسته و وقفه وجود داشته باشه که بتونیم وارد مدل کنیم.
    پس برداشت من اینه که فقط کافیه متغیر وقفه رو وارد مدل کنم بعد بررسی کنم که معنی دار هست یا نه،درسته؟
    باید برای حضور وقفه متغیر وابسته به عنوان متغیر توضیحی تو مدل یه توجیهی باشه. مبانی نظری براش باشه یا تئوری بگه که باید این وقفه باشه.
    همین جوریه همین جوری هم که نمیشه وارد کرد

  6. Top | #6
    امتیازها: 174, سطح: 3
    تمام شدن سطح: 48%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 26
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered100 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    شماره عضویت
    2094
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.03
    نوشته ها
    40
    امتیازها
    174
    سطح
    3
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط jalili نمایش پست ها
    باید برای حضور وقفه متغیر وابسته به عنوان متغیر توضیحی تو مدل یه توجیهی باشه. مبانی نظری براش باشه یا تئوری بگه که باید این وقفه باشه.
    همین جوریه همین جوری هم که نمیشه وارد کرد
    حالا فرض کنیم که متغیر وقفه باید تو باشه.
    چرا این خطا رو میده؟

  7. Top | #7
    امتیازها: 3,551, سطح: 37
    تمام شدن سطح: 34%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 99
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    7 days registeredOverdriveSocial50000 Experience PointsYour first Group
    افتخارات:
    Frequent Poster

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    3563
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.80
    محل سکونت
    hereabout
    نوشته ها
    1,077
    امتیازها
    3,551
    سطح
    37
    پسندیده
    16
    مورد پسند : 156 بار در 129 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط reyhane431 نمایش پست ها
    حالا فرض کنیم که متغیر وقفه باید تو باشه.
    چرا این خطا رو میده؟
    با سلام.
    اگر واقعا دیتاها کم نباشن این مشکل زمانی هم می تونه اتفاق بیفته که شما داده ها رو به حالت ماتریس و بردار تبدیل نکرده باشید.
    نحوه تبدیل داده های pool به panel برای استفاده در مدل panel-GMM در یه تاپیکی خدمت دوستان عرض شده است.
    موفق و موید باشید.

  8. Top | #8
    امتیازها: 174, سطح: 3
    تمام شدن سطح: 48%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 26
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered100 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    شماره عضویت
    2094
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.03
    نوشته ها
    40
    امتیازها
    174
    سطح
    3
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط jalili نمایش پست ها
    با سلام.
    اگر واقعا دیتاها کم نباشن این مشکل زمانی هم می تونه اتفاق بیفته که شما داده ها رو به حالت ماتریس و بردار تبدیل نکرده باشید.
    نحوه تبدیل داده های pool به panel برای استفاده در مدل panel-GMM در یه تاپیکی خدمت دوستان عرض شده است.
    موفق و موید باشید.
    با سلام
    از ابتدا داده ها رو به صورت پنلی وارد کردم باز هم ممکنه همچین مشکلی پیش بیاد؟

  9. Top | #9
    امتیازها: 3,551, سطح: 37
    تمام شدن سطح: 34%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 99
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    7 days registeredOverdriveSocial50000 Experience PointsYour first Group
    افتخارات:
    Frequent Poster

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    3563
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.80
    محل سکونت
    hereabout
    نوشته ها
    1,077
    امتیازها
    3,551
    سطح
    37
    پسندیده
    16
    مورد پسند : 156 بار در 129 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط reyhane431 نمایش پست ها
    با سلام
    از ابتدا داده ها رو به صورت پنلی وارد کردم باز هم ممکنه همچین مشکلی پیش بیاد؟
    برای استفاده از این متد داده ها رو تبدیل میکنند. تو یه کتابی این مطلب رو خوندم و نحوه تبدیلش بود ولی متاسفانه یادم رفته کدوم کتاب بود.

  10. Top | #10
    امتیازها: 174, سطح: 3
    تمام شدن سطح: 48%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 26
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered100 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    شماره عضویت
    2094
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.03
    نوشته ها
    40
    امتیازها
    174
    سطح
    3
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست

    متغیرهای time invariant

    یه تعدادی متغیر time invariant هم دارم که وقتی داده ها رو وارد میکردم برای هر دوره زمانی هر مقطع همون عدد رو تکرار کردم.
    کاری که انجام دادم درسته؟
    فکر میکنم زمانی که آزمون چاو و هاسمن رو انجام میدیم نیازی به وارد کردن متغیرهای زمان ثابت و متغیر وقفه نیست، درسته؟

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
به ما امتیاز دهید