نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: سوال در مورد آزمون ریشه واحد

  1. Top | #1
    امتیازها: 520, سطح: 10
    تمام شدن سطح: 40%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 30
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    31 days registered500 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    3026
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.07
    نوشته ها
    91
    امتیازها
    520
    سطح
    10
    پسندیده
    53
    مورد پسند : 4 بار در 4 پست

    سوال در مورد آزمون ریشه واحد


     
    سلام

    در آزمون ریشه واحد (دیکی-فولر تعمیم یافته) در ایویوز اگه متغیر دارای روند زمانی باشه (لگاریتم تولید ناخالص داخلی ایران)و trend and intercept تیک زده شه ،در قسمت lag length وقفه بهینه چند باید وارد بشه؟ چون زمانی وقفه رو 2 انتخاب میکنم متغیر مانا میشه و برای وقفه 3 وبالاتر نامانا (این آزمون رو در سطح انجام دادم)

    ممنونم


  2. Top | #2
    امتیازها: 3,551, سطح: 37
    تمام شدن سطح: 34%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 99
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    7 days registeredOverdriveSocial50000 Experience PointsYour first Group
    افتخارات:
    Frequent Poster

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    3563
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.81
    محل سکونت
    hereabout
    نوشته ها
    1,077
    امتیازها
    3,551
    سطح
    37
    پسندیده
    16
    مورد پسند : 156 بار در 129 پست
    با سلام.
    در آزمون های ریشه واحد اکثرا روند کاری به این صورت هستش که شرایط رو بررسی میکنن تا متغیر رو مانا به دست بیارن.
    از حالت روند و عرض از مبدا در سطح شروع میکنن و اگر در حالت روند و عرض از مبدا مانا نشد میرن سراغ حالت عرض از مبدا و بدون روند و همین طور none والی آخر. در این حین اغلب وقفه به صورت خودکار توسط نرم افزار تعیین میشه ولی اگر شما این وقفه رو تغییر بدید باید گزارش کنید که در چه شرایطی متغیر رو مانا گزارش کردید.

  3. Top | #3
    امتیازها: 520, سطح: 10
    تمام شدن سطح: 40%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 30
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    31 days registered500 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    3026
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.07
    نوشته ها
    91
    امتیازها
    520
    سطح
    10
    پسندیده
    53
    مورد پسند : 4 بار در 4 پست
    بسیار ممنونم از پاسختون
    راستش مشکل اینجاست که پیش فرض وقفه بهینه در ایویوز 11 هست وبر این اساس متغیر نامانا میشه اما زمانی که با استتا انجام میدم ، پیش فرض وقفه صفر هست و بر طبق اون متغیر مانا میشه حالا من موندم..........
    لطفا راهنمایی بفرمایید

  4. Top | #4
    امتیازها: 3,551, سطح: 37
    تمام شدن سطح: 34%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 99
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    7 days registeredOverdriveSocial50000 Experience PointsYour first Group
    افتخارات:
    Frequent Poster

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    3563
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.81
    محل سکونت
    hereabout
    نوشته ها
    1,077
    امتیازها
    3,551
    سطح
    37
    پسندیده
    16
    مورد پسند : 156 بار در 129 پست
    شما در هر شرایطی که متغیر رو مانا به دست میارید نتجه رو گزارش کنید. (چون دنبال این هستیم که متغیرها رو مانا به دست بیاریم یا اگه ریشه واحد دارن در درجات پایین تری باشن)
    حالا اگه در استاتا متغیرها با شرایطی نسبت به تعیین وقفه مانا به دست میان، همون جوری گزارش کنید.
    برای انجام آزمون مانایی هم برای تمامی متغیرها از یک نرم افزار ستفاده کنید که پیش فرض در نظر گرفته شده برای همه متغیرها یکسان باشه و بهتره که تخمین ها هم تو اون نرم افزار انجام بشه.
    موفق و موید باشید.

  5. کاربر مقابل پست jalili عزیز را پسندیده است:

    a.heidari (07-09-2013)

  6. Top | #5
    امتیازها: 520, سطح: 10
    تمام شدن سطح: 40%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 30
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    31 days registered500 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    3026
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.07
    نوشته ها
    91
    امتیازها
    520
    سطح
    10
    پسندیده
    53
    مورد پسند : 4 بار در 4 پست
    ممنون بابت راهنماییتون
    من کاری که فرمودید انجام میدم یعنی با یه نرم افزار آزمون ها و تخمین هارو انجام میدم ولی بازم برام این مسئله مبهمه

  7. Top | #6
    امتیازها: 3,551, سطح: 37
    تمام شدن سطح: 34%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 99
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    7 days registeredOverdriveSocial50000 Experience PointsYour first Group
    افتخارات:
    Frequent Poster

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    3563
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.81
    محل سکونت
    hereabout
    نوشته ها
    1,077
    امتیازها
    3,551
    سطح
    37
    پسندیده
    16
    مورد پسند : 156 بار در 129 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط a.heidari نمایش پست ها
    ممنون بابت راهنماییتون
    من کاری که فرمودید انجام میدم یعنی با یه نرم افزار آزمون ها و تخمین هارو انجام میدم ولی بازم برام این مسئله مبهمه
    در آزمون ریشه واحد دیکی فولر تعمیم یافته، وقتی شما دارید وقفه های بیشتری تعیین می کنید به این معنی که در واقع برای مدلی که دیکی فولر تصریح کرده متغیرهای بیشتری رو وارد می کنید. (حالت عرض از مبدا و روند: تصریح مدل به این صورت هست که وقفه اول متغیر در سطح و تفاضل متغیر در مراتب بالاتر به همراه عرض از مبدا و متغیر روند بر روی تفاضل متغیر رگرس میشن). در نتیجه آماره محاسباتی و گزارشی متفاوت خواهد بود.
    امیدوارم توضیح گویایی ارائه داده باشم.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
به ما امتیاز دهید