صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: لگاریتم متغیر در ایویوز

  1. Top | #1
    امتیازها: 160, سطح: 3
    تمام شدن سطح: 20%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 40
    فعالیت کل: 40.0%
    دستاوردها:
    100 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    شماره عضویت
    5658
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.04
    نوشته ها
    44
    امتیازها
    160
    سطح
    3
    پسندیده
    5
    مورد پسند : 1 بار در 1 پست

    لگاریتم متغیر در ایویوز


     
    با سلام
    چگونه میتوان برای یک متغیر منفی، در ایویوز لگاریتم تعریف کرد؟
    متغیر مورد نظر رشد اقتصادی است که در برخی سالها منفی است
    با تشکر


  2. Top | #2
    امتیازها: 517, سطح: 10
    تمام شدن سطح: 34%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 33
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    500 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    شماره عضویت
    5172
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.10
    محل سکونت
    Ahvaz, Iran
    نوشته ها
    121
    امتیازها
    517
    سطح
    10
    پسندیده
    1
    مورد پسند : 46 بار در 36 پست

    سلام

    توجه کنید که در ریاضیات پایه میخوانیم که دامنه توابع لگاریتمی اعداد مثبت است. بنابراین شما نمی توانید از یک متغیر که مقادیر منفی دارند لگاریتم بگیرید نه در ایویوز و نه در نرم افزار دیگه
    در کارهای تجربی اگر الزامی به لگاریتم گیری از چنین متغیرهایی باشد سعی میشود که یک مقدار مثبت(که بزرگتر از منفی ترین عدد سری است) را به تمام اعداد سری اضافه شود
    برای مثال حداقل عدد در سری مورد نظر -3 است به همه ی اعداد سری 4 را اضافه می کنند.
    موفق باشید

  3. Top | #3
    امتیازها: 160, سطح: 3
    تمام شدن سطح: 20%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 40
    فعالیت کل: 40.0%
    دستاوردها:
    100 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    شماره عضویت
    5658
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.04
    نوشته ها
    44
    امتیازها
    160
    سطح
    3
    پسندیده
    5
    مورد پسند : 1 بار در 1 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط aminnima نمایش پست ها
    توجه کنید که در ریاضیات پایه میخوانیم که دامنه توابع لگاریتمی اعداد مثبت است. بنابراین شما نمی توانید از یک متغیر که مقادیر منفی دارند لگاریتم بگیرید نه در ایویوز و نه در نرم افزار دیگه
    در کارهای تجربی اگر الزامی به لگاریتم گیری از چنین متغیرهایی باشد سعی میشود که یک مقدار مثبت(که بزرگتر از منفی ترین عدد سری است) را به تمام اعداد سری اضافه شود
    برای مثال حداقل عدد در سری مورد نظر -3 است به همه ی اعداد سری 4 را اضافه می کنند.
    موفق باشید
    بله دقیقا من هم منظورم همین بود که از یک مقدار منفی نمیتونم لگاریتم بگیرم
    اما بنده میخام برای متغیرم که رشداقتصادی هست در ایویوز لگاریتم بگیرم
    با روشی که فرمودید صحت داده ها دچار اشکال نمیشه ؟
    با تشکر

  4. Top | #4
    امتیازها: 517, سطح: 10
    تمام شدن سطح: 34%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 33
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    500 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    شماره عضویت
    5172
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.10
    محل سکونت
    Ahvaz, Iran
    نوشته ها
    121
    امتیازها
    517
    سطح
    10
    پسندیده
    1
    مورد پسند : 46 بار در 36 پست
    نه در مقدار ضریب و معنی داری اون مشکلی بوجود نمی آید،
    موفق باشید

  5. Top | #5
    امتیازها: 832, سطح: 15
    تمام شدن سطح: 32%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 68
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredSocial10000 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    1697
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.15
    نوشته ها
    212
    امتیازها
    832
    سطح
    15
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 23 بار در 20 پست
    تا اونجا که من اطلاع دارم از رشد لگاریتم نمیگیرن

  6. Top | #6
    امتیازها: 517, سطح: 10
    تمام شدن سطح: 34%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 33
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    500 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    شماره عضویت
    5172
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.10
    محل سکونت
    Ahvaz, Iran
    نوشته ها
    121
    امتیازها
    517
    سطح
    10
    پسندیده
    1
    مورد پسند : 46 بار در 36 پست
    البته این نکته که آذر خانم میگه درسته و این کار معمول نیست که شما از یک متغیر که خودش رشد یا نرخ رشد است لگاریتم بگیرید
    مگر اینکه توجیهی داشته باشید

  7. Top | #7
    امتیازها: 160, سطح: 3
    تمام شدن سطح: 20%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 40
    فعالیت کل: 40.0%
    دستاوردها:
    100 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    شماره عضویت
    5658
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.04
    نوشته ها
    44
    امتیازها
    160
    سطح
    3
    پسندیده
    5
    مورد پسند : 1 بار در 1 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط aminnima نمایش پست ها
    البته این نکته که آذر خانم میگه درسته و این کار معمول نیست که شما از یک متغیر که خودش رشد یا نرخ رشد است لگاریتم بگیرید
    مگر اینکه توجیهی داشته باشید
    ممنون از راهنماییتون

  8. Top | #8
    امتیازها: 160, سطح: 3
    تمام شدن سطح: 20%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 40
    فعالیت کل: 40.0%
    دستاوردها:
    100 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    شماره عضویت
    5658
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.04
    نوشته ها
    44
    امتیازها
    160
    سطح
    3
    پسندیده
    5
    مورد پسند : 1 بار در 1 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط azarjon نمایش پست ها
    تا اونجا که من اطلاع دارم از رشد لگاریتم نمیگیرن
    مدل ardl هست و باید متغیرها رو بصورت لگاریتمی تغریف کنم. متغیر وابسته هم رشد اقتصادی است

  9. Top | #9
    امتیازها: 832, سطح: 15
    تمام شدن سطح: 32%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 68
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredSocial10000 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    1697
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.15
    نوشته ها
    212
    امتیازها
    832
    سطح
    15
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 23 بار در 20 پست
    خوب شما میتونید لگاریتم gdp یا لگاریتم درامد به عنوان رشد بیارین

  10. Top | #10
    امتیازها: 876, سطح: 15
    تمام شدن سطح: 76%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 24
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    شماره عضویت
    2004
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.12
    نوشته ها
    169
    امتیازها
    876
    سطح
    15
    پسندیده
    16
    مورد پسند : 18 بار در 18 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط azarjon نمایش پست ها
    خوب شما میتونید لگاریتم gdp یا لگاریتم درامد به عنوان رشد بیارین
    منم فکر میکنم اینجوری که شما میگید صحیح تر باشه. منم مدلم لگاریتم رشد بود، اما بجای رشد اقتصادی، gdp رو قرار دادم.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
به ما امتیاز دهید