صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: نحوه تخمین bounds testing در نرم افزار استاتا

  1. Top | #1
    امتیازها: 196, سطح: 3
    تمام شدن سطح: 92%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 4
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    Social100 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    شماره عضویت
    10626
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.06
    نوشته ها
    49
    امتیازها
    196
    سطح
    3
    پسندیده
    9
    مورد پسند : 1 بار در 1 پست

    نحوه تخمین bounds testing در نرم افزار استاتا


     
    دوستان کسی هست بدونه باندتست رو چطور توی استاتاتخمین میزنن؟؟؟ برای مدل ardl تا این قسمتش رو میدونم که کد رو تو قسمت سرچ این نرم افزار سرچ میکنیم و نصب میکنیم ولی نمیدونم توقسمت کامنت چی بنویسم برای تخمین یعنی فرمولش رو باید به چه صورت بنویسیم در استاتا؟؟؟


  2. Top | #2
    امتیازها: 2,804, سطح: 32
    تمام شدن سطح: 36%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 96
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredSocial1000 Experience PointsYour first GroupOverdrive

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    1644
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.30
    محل سکونت
    urmıa
    نوشته ها
    440
    امتیازها
    2,804
    سطح
    32
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 62 بار در 50 پست
    بهترین کمک میتونه استفاده از searchخود stata باشه

  3. کاربر مقابل پست rezaamrani عزیز را پسندیده است:

    nostaljik (12-12-2014)

  4. Top | #3
    امتیازها: 196, سطح: 3
    تمام شدن سطح: 92%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 4
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    Social100 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    شماره عضویت
    10626
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.06
    نوشته ها
    49
    امتیازها
    196
    سطح
    3
    پسندیده
    9
    مورد پسند : 1 بار در 1 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط rezaamrani نمایش پست ها
    بهترین کمک میتونه استفاده از searchخود stata باشه
    جناب امرانی بنده از سرچ خود استاتا استفاده کردم وبرنامه رو نصب کردم مشکل من اینه که نمیدونم فرمولی که باید در بخش کامنت بنویسم هست باید چه فرمولی بنویسم ؟؟؟برای باندتست ؟؟یا ardl دستورش رو نمیدونم ولی برنامه رو نصب میکنم اما نمیدونم باید به چه صورت در بخش فرمول بنویسمش؟

  5. Top | #4
    امتیازها: 2,804, سطح: 32
    تمام شدن سطح: 36%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 96
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredSocial1000 Experience PointsYour first GroupOverdrive

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    1644
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.30
    محل سکونت
    urmıa
    نوشته ها
    440
    امتیازها
    2,804
    سطح
    32
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 62 بار در 50 پست
    در خود استتا 13 یه سری فایل های pdf هستش که همه چیز رو توضیح داده از جمله سری های زمانی، پانل، معادلات همزمان و هر مدلی که در استتا میشه تخمین زد اگر این فایلها رو ندارین به اشتراک بزارم

  6. Top | #5
    امتیازها: 196, سطح: 3
    تمام شدن سطح: 92%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 4
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    Social100 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    شماره عضویت
    10626
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.06
    نوشته ها
    49
    امتیازها
    196
    سطح
    3
    پسندیده
    9
    مورد پسند : 1 بار در 1 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط rezaamrani نمایش پست ها
    در خود استتا 13 یه سری فایل های pdf هستش که همه چیز رو توضیح داده از جمله سری های زمانی، پانل، معادلات همزمان و هر مدلی که در استتا میشه تخمین زد اگر این فایلها رو ندارین به اشتراک بزارم
    بله ممنون میشم این پی دی اف رو به اشتراک بذارید جناب امرانی
    با تشکر

  7. Top | #6
    امتیازها: 2,804, سطح: 32
    تمام شدن سطح: 36%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 96
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredSocial1000 Experience PointsYour first GroupOverdrive

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    1644
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.30
    محل سکونت
    urmıa
    نوشته ها
    440
    امتیازها
    2,804
    سطح
    32
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 62 بار در 50 پست
    این فایل در مطلبی با عنوان اموزش نحوه تخمین مدلهای سری زمانی در استتا 13 به اشتراک گذاشته شد

  8. Top | #7
    امتیازها: 354, سطح: 7
    تمام شدن سطح: 8%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 46
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    250 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    شماره عضویت
    10410
    عنوان کاربر
    Junior Member
    میانگین پست در روز
    0.02
    نوشته ها
    20
    امتیازها
    354
    سطح
    7
    پسندیده
    13
    مورد پسند : 2 بار در 2 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط nostaljik نمایش پست ها
    جناب امرانی بنده از سرچ خود استاتا استفاده کردم وبرنامه رو نصب کردم مشکل من اینه که نمیدونم فرمولی که باید در بخش کامنت بنویسم هست باید چه فرمولی بنویسم ؟؟؟برای باندتست ؟؟یا ardl دستورش رو نمیدونم ولی برنامه رو نصب میکنم اما نمیدونم باید به چه صورت در بخش فرمول بنویسمش؟
    با سلام
    ممنون میشم دستور نصب این ازمون رو بفرمایید.

  9. Top | #8
    امتیازها: 196, سطح: 3
    تمام شدن سطح: 92%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 4
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    Social100 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    شماره عضویت
    10626
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.06
    نوشته ها
    49
    امتیازها
    196
    سطح
    3
    پسندیده
    9
    مورد پسند : 1 بار در 1 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط اف شین نمایش پست ها
    با سلام
    ممنون میشم دستور نصب این ازمون رو بفرمایید.
    برید تو قسمت هلپ نرم افزارتون، توقسمت کامنت سرچ یا سرچ گزینه bouns testing رو تایپ کنید وسرچ تو all ;کنید صفحه مورد نظر رو واستون سرچ میکنه و شما باید اون متن ابی رنگ رو که مربوط به ardl هست رو کلیک کنید میره به صفحه بعدی پایین صفحه سمت راست نوشته شده intalling اونو رو کلیک کنید میره به صفحه نصب وقتی نصب شد به صورت یه متن با فونت ابی بهتون میگه نصب انجام شده امیدوارم خوب توضیح داده باشم

  10. Top | #9
    امتیازها: 354, سطح: 7
    تمام شدن سطح: 8%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 46
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    250 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    شماره عضویت
    10410
    عنوان کاربر
    Junior Member
    میانگین پست در روز
    0.02
    نوشته ها
    20
    امتیازها
    354
    سطح
    7
    پسندیده
    13
    مورد پسند : 2 بار در 2 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط nostaljik نمایش پست ها
    برید تو قسمت هلپ نرم افزارتون، توقسمت کامنت سرچ یا سرچ گزینه bouns testing رو تایپ کنید وسرچ تو all ;کنید صفحه مورد نظر رو واستون سرچ میکنه و شما باید اون متن ابی رنگ رو که مربوط به ardl هست رو کلیک کنید میره به صفحه بعدی پایین صفحه سمت راست نوشته شده intalling اونو رو کلیک کنید میره به صفحه نصب وقتی نصب شد به صورت یه متن با فونت ابی بهتون میگه نصب انجام شده امیدوارم خوب توضیح داده باشم
    من عبارت bounds testing رو سرچ all کردم فقط یک مورد پیدا کرد و اون mhbound است که نصب هم نمیشه

  11. Top | #10
    امتیازها: 196, سطح: 3
    تمام شدن سطح: 92%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 4
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    Social100 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    شماره عضویت
    10626
    عنوان کاربر
    Member
    میانگین پست در روز
    0.06
    نوشته ها
    49
    امتیازها
    196
    سطح
    3
    پسندیده
    9
    مورد پسند : 1 بار در 1 پست
    تو قسمت سرچ سه گزینه هست که گزینه اخرش نوشته all شما باید اونو انتخاب کنید و توی کادر پایینش بنویسید bounds testing
    و بقیه عکسها گویا هست براتون ازش عکس گرفتم

    در این عکس شما میبیند سه برنامه برای باند تست اومده شما اون قسمت ardl رو انتخاب کنید که با فونت ابی هست
    [Only registered and activated users can see links. ]
    اینم صفحه دوم
    که روی قسمت سمت راست پایین صفحه برای نصب کلیک میکنیم
    [Only registered and activated users can see links. ]
    اینم صفحه اخر که نشون میده برنامه نصب شده
    [Only registered and activated users can see links. ]

  12. کاربر مقابل پست nostaljik عزیز را پسندیده است:

    aminramyar78 (12-14-2014)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
به ما امتیاز دهید