نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: یه سوال ابتدایی در مورد تخمین پانل

  1. Top | #1
    امتیازها: 18, سطح: 1
    تمام شدن سطح: 35%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 32
    فعالیت کل: 18.0%

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    شماره عضویت
    8204
    عنوان کاربر
    Junior Member
    میانگین پست در روز
    0.00
    نوشته ها
    3
    امتیازها
    18
    سطح
    1
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست

    Unhappy یه سوال ابتدایی در مورد تخمین پانل


     
    سلام
    دوستان شاید سوال خیلی ساده و ابتدایی باشه ولی خوب چیکار میشه کرد سوال دیگه
    در مورد اینکه چطوری داده های پانل رو در استتا بدون عرض از مبدأ تخمین بزنم سوال داشتم (در تخمین اثرات ثابت یا تصادفی و یا xtgls)
    گزینه suppress constant term اصلا در آزمون های اثرات ثابت و تصادفی فعال نیست، احتمالا یه چیزی رو اشتباه میکنم
    که ممنون میشم راهنماییم کنید


  2. Top | #2
    امتیازها: 452, سطح: 9
    تمام شدن سطح: 4%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 48
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience PointsOverdrive

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    شماره عضویت
    61
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.07
    نوشته ها
    111
    امتیازها
    452
    سطح
    9
    پسندیده
    47
    مورد پسند : 39 بار در 30 پست
    در الگوی پانل چون مجبور به استفاده از اثرات ثابت یا تصادفی هستید در هر حال عرض از مبدا دارید. میتونید داده هاتونو پولد کنید و بدون عرض از مبدا بزنید

  3. Top | #3
    امتیازها: 18, سطح: 1
    تمام شدن سطح: 35%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 32
    فعالیت کل: 18.0%

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    شماره عضویت
    8204
    عنوان کاربر
    Junior Member
    میانگین پست در روز
    0.00
    نوشته ها
    3
    امتیازها
    18
    سطح
    1
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط pdavody نمایش پست ها
    در الگوی پانل چون مجبور به استفاده از اثرات ثابت یا تصادفی هستید در هر حال عرض از مبدا دارید. میتونید داده هاتونو پولد کنید و بدون عرض از مبدا بزنید
    سلام متشکرم از راهنماییتون
    ولی فکر میکنید از این لحاظ که من میخوام تخمین پانل بزنم این کار درستی باشه
    در ضمن من پولینگ کردن رو در نرم افزار بلد نیستم

  4. Top | #4
    امتیازها: 452, سطح: 9
    تمام شدن سطح: 4%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 48
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience PointsOverdrive

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    شماره عضویت
    61
    عنوان کاربر
    Senior Member
    میانگین پست در روز
    0.07
    نوشته ها
    111
    امتیازها
    452
    سطح
    9
    پسندیده
    47
    مورد پسند : 39 بار در 30 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali_m نمایش پست ها
    سلام متشکرم از راهنماییتون
    ولی فکر میکنید از این لحاظ که من میخوام تخمین پانل بزنم این کار درستی باشه
    در ضمن من پولینگ کردن رو در نرم افزار بلد نیستم
    تخمین پانل به منزله پذیرفتن وجود عرض از مبدا است. بنابراین وقتی به این نتیجه رسیدید که باید پانل برآورد کنید، باید وجود عرض از مبدا را هم بپذیرید.
    پولد یعنی همه داده هاتونو رو هم بذارید بعد از روش حداقل مربعات معمولی برآورد کنید.

  5. Top | #5
    امتیازها: 33, سطح: 1
    تمام شدن سطح: 66%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 17
    فعالیت کل: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    شماره عضویت
    25
    عنوان کاربر
    Junior Member
    میانگین پست در روز
    0.01
    نوشته ها
    8
    امتیازها
    33
    سطح
    1
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 3 بار در 2 پست
    شما موقع برآورد مدل fixed و random باید عرض از مبدا داشته باشین. چون اثرات ثابت و متغیر رو در عرض از مبدا نشون میده. تو مدل های اقتصاد سنجی و به خصوص در مدل های پنل شما باید عرض از مبدا داشته یاشین. شما میتونین از روش های پیشرفته تری مثل MLE یا PA (البته تو مدل های خطی) استفاده کنین تا عرض از مبدا رو حذف کنین. پیشنهاد میکنم با وارد کردن interaction دوطرفه اثرات ثابت یا متغیر یا هردو رو وارد مدل کنید بعد عرض از مبدا رو حذف کنین.

  6. Top | #6
    امتیازها: 18, سطح: 1
    تمام شدن سطح: 35%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا: 32
    فعالیت کل: 18.0%

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    شماره عضویت
    8204
    عنوان کاربر
    Junior Member
    میانگین پست در روز
    0.00
    نوشته ها
    3
    امتیازها
    18
    سطح
    1
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    سلام ممنون از نظرات و راهنمایی هاتون
    میشه یه منبع مبنی بر این که پانل رو بدون عرض از مبدا نمیشه زد معرفی کنید
    ویرایش توسط ali_m : 01-03-2014 در ساعت 08:29 PM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
به ما امتیاز دهید