افتخار جدید آسیایی برای استقلال
به گزارش دکترای اقتصاد، فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال (IFFHS) اقدام به انتشار برترین تیم های جهان در قاره های مختلف طی بازه زمانی سال های 2011 تا 2020 نموده است که در این میان، استقلال تهران به عنوان دهمین تیم برتر قاره آسیا شناخته شده است.

این رده بندی براساس امتیازات سالانه باشگاه ها در رتبه بندی جهانی تیم ها توسط IFFHS به دست آمده است که طی آن و در قاره آسیا، تیم جئونبوک موتورز با 1338 امتیاز به عنوان بهترین تیم آسیا انتخاب شد و الهلال نیز با اختلاف کمی در رده دوم برترین تیم های دهه دوم قرن بیست و یکم نهاده شد.
تیم های جئونبوک موتورز، الهلال و اولسان در رده های اول تا سوم بهترین تیم های آسیا در دهه گذشته نهاده شدند.
اولسان هیوندای نیز در صندلی سوم نهاده شد. استقلال تهران نیز با کسب 883 امتیاز در رده دهمین تیم برتر آسیا طی سالهای 2011 تا 2020 نهاده شد. در این رده بندی، 5 باشگاه کره ای، 2 تیم عربستانی، یک تیم چینی، یک تیم ژاپنی و استقلال در رتبه های اول تا دهم جای گرفته اند.
منبع: فرارو