فرهنگ نوشیدن چای در کشور چین
به گزارش دکترای اقتصاد، امروزه میتوانید به راحتی و با کمترین قیمت چای تهیه نمایید. اما در گذشته چای محصولی بسیار گران بود که تاجران و دریانوردان برای تجارت این محصول از چین به سایر نقاط جهان سفر میکردند.

فرهنگ چای در چین
در کشور چین چای را برای رفع عطش مینوشند. کیفیت چای با توجه به رنگ، عطر و طعم چای مشخص میگردد. کسی که برای تعیین کیفیت چای آن را چشیده است باید بتواند این موارد را به خوبی ارزیابی نماید. فعالیتهای مربوط به چای در کشور چین با فلسفه و افسانههای اخلاقی خاصی در آمیخته شده است و نوشیدن چای در این کشور مراسم خاصی دارد و مردم چین برای نوشیدن چای به فضا و محیط اطراف، موسیقی و تکنیکهای دم کردن آن بسیار اهمیت میدهند. مراسم چای چینی، مراسمی هنری میباشد که آموختن آداب و رسوم آن نیازمند صرف زمان میباشد. چای در کشور چین بسیار با سلیقه و در فنجان و نعلبکیهایی خاص که با دقت در سینی چیده شدهاند سرو میگردد. برای تجربه طعم واقعی چین به شما توصیه میکنیم با تور چین ارزان همراه شوید.
افسانه کشف چای در چین
براساس یکی از این روایتهای افسانهای یکی از حمرانان عهد باستان برای کشف خواص دارویی گیاهان، گیاهای دارویی مختلفی را آزمایش مینمود. یک روز طی آزمایش یکی از گیاهان را چشید و مسموم گردید و به حالت مرگ رفت. به طور اتفاقی قطره ای آب از درخت چای به دهان او چکیده شد و این قطره چای او را از مرگ نجات داد. روایتی دیگر نیز میگوید نوشیدن چای توسط یکی از پادشاهان چینی باعث مشهوریت این چای شده است.
عقیده مردم چین در مورد چای
به عقیده مردم چین نوشیدن چای مزایای فراوانی دارد و چای باعث ایجاد ذهن باز، تنظیم درجه حرارت بدن و کاهش وزن میگردد. مردم چین اضافه کردن یک فنجان چای را به برنامه غذایی روزانه توصیه میکنند و میگویند بهتر است چای را به صورتهای زیر بنوشید:
چای را گرم بنوشید: چای به سرعت اکسید میگردد و مواد مغذی آن کاهش پیدا میکند، برای همین چینیها پیشنهاد میکنند که چای را گرم میل کنید البته نه به صورت داغ.
چای را کمرنگ بنوشید: نوشیدن چای پررنگ میتواند به معده شما آسیب زده و باعث بیخوابی شما گردد.
چای را بین وعده های غذایی بنوشید: چای را بلافاصله قبل یا بعد از غذا ننوشید. وقتی معده شما خالی میباشد چای اشتهای شما را کاهش میدهد و برعکس زمانی که معده شما پر است نوشیدن چای باعث سوءهاضمه میگردد.