برترین روش انتخاب هندوانه آناناسی
به گزارش دکترای اقتصاد، اگر می خواهید کمی از ذائقه همیشگی تان فاصله بگیرید و در تابستان سال جاری هندوانه زردرنگ را هم امتحان کنید، خواندن این مطلب به شما در انتخاب برترین نوع آن یاری خواهد نمود.
به گزارش فرادید، در سال های اخیر علاوه بر هندوانه های آشنای قرمز رنگ، نوع دیگری از هندوانه نیز به تدریج در سراسر جهان عمومیت پیدا نموده که با نام هندوانۀ زرد یا هندوانۀ آناناسی شناخته می گردد.
این نوع هندوانه نه فقط از جهت رنگ بلکه تا حدی از نظر طعم نیز با هندوانه های قرمز تفاوت دارد. شاید بهتر باشد یک بار هم که شده، طعم این هندوانۀ متفاوت را امتحان کنید؛ اما قبل از آن بد نیست اطلاعاتی دربارۀ این هندوانه و راه های انتخاب برترین نوع آن داشته باشید.
ویژگی های هندوانۀ زرد
این نوع از هندوانه سرشار از بتاکارتن و ویتامین های A و C است که آن را به یک خوراکی سالم و مفید تبدیل می نمایند. شاید برخی ها فکر نمایند که تنها جذابیت این هندوانه فقط رنگ خاص آن است، اما کسانی که امتحانش نموده باشند می دانند که طعم آن هم دلپذیر و رایحۀ آن نیز بسیار خوشایند است.
چرا این هندوانه زرد است؟
عدم وجود ماده ای با نام لیکوپن علت رنگ زرد هندوانۀ آناناسی است. لیکوپن رنگدانه ای طبیعی است که وجودش باعث قرمز شدن رنگ میوه ها و سبزی جات می گردد. مثلا گوجه و هندوانۀ قرمز هر دو دارای مقادیر بالایی از لیکوپن هستند.1
چطور برترین هندوانه آناناسی را انتخاب کنیم؟
وقتی صحبت از انتخاب برترین هندوانۀ زرد به میان می آید، یک راه چاره قطعی و همیشگی وجود ندارد بلکه باید به چند نکته توجه کرد.
اول از همه بهتر است سنگین ترین هندوانه ای را که به نظر توپُرتر و متراکم تر به نظر می رسد انتخاب کنید. هندوانۀ زرد اگر نسبت به حجمش زیادی سبک باشد قطعا هندوانۀ مناسبی نیست.
با ضربه زدن به هندوانه هم می توانید تا حدی از کیفیت آن مطلع شوید. هندوانه های رسیده صدایی بم تر و شبیه به یک جسم توخالی دارند.
اما راه خیلی بهتر آنالیز رنگ پوست هندوانه است. برترین هندوانه های زرد آن هایی هستند که پوستشان سبز پررنگ است و اندکی رنگ زرد هم روی آن ها دیده می گردد؛ و در نهایت، راه دیگری که از قلم نیاندازید، آنالیز اطراف ساقۀ هندوانه است؛ هرچقدر الگو ها و خطوط این ناحیه از هندوانه پیچیده تر باشند، هندوانه مرغوب تر است.
منبع: فرارو