غذاهای کریسمس در اسپانیا

به گزارش دکترای اقتصاد، اسپانیایی‌ها برای کریسمس غذاها و شیرینی‌های خاصی دارند و یکی از این شیرینی‌ها، کیکی حلقه‌ای شکل به نام Roscón de Reyes می‌باشد. برای تزیین این کیک از میوه‌های خشک و یا میوه‌های آبنباتی استفاده می‌نمایند.

غذاهای کریسمس در اسپانیا

یکی از شیرینی‌های سنتی اسپانیا که شبیه به نوقا است، Turrón می‌باشد، که برای پختن آن از سفیده تخم‌مرغ، شکر، عسل و بادام و انواع مغزها استفاده می‌کنند. این شیرینی‌ به صورت مستطیل برش داده ‌می‌شود و دستور پخت آن در مناطق مختلف اسپانیا متفاوت است.

هر منطقه‌ای در تور اسپانیا غذای مخصوص به خود را برای برپایی جشن کریسمس دارد و یکی از بخش‌های اصلی غذاهای کریسمس در اسپانیا، غذاهای دریایی به حساب می‌آیند.

خوردن دوازده انگور در شب سال نو، یکی از سنت‌های رایج در اسپانیا بوده و هر کدام از این دوازده انگور نشانه‌ی 12 ضربه‌ی زنگ ساعت هستند. اسپانیایی‌ها معتقد هستند که خوردن این تعداد انگور برای آنها خوش‌شانسی خواهد آورد. برخی از مردم  معتقد اسپانیا که با خوردن هسته انگور مشکل دارند، برای این که این شانس را از دست ندهند، هسته انگورها را جدا کرده و سپس آن را می‌خورند.

انتشار: 20 مرداد 1398 بروزرسانی: 8 اسفند 1398 گردآورنده: economicsphd.ir شناسه مطلب: 4

به "غذاهای کریسمس در اسپانیا" امتیاز دهید

1 کاربر به "غذاهای کریسمس در اسپانیا" امتیاز داده است | امتیاز: 4 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای کریسمس در اسپانیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید