250 نفر از تکنسین های دانشگاه فنی وحرفه ای در شرکت تراکتورسازی تبریز جذب به کار شدند

به گزارش دکترای اقتصاد، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: در راستای توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه، 250 نفر از تکنسین های دانش آموخته این دانشگاه در شرکت تراکتورسازی تبریز جذب به کار شدند.

250 نفر از تکنسین های دانشگاه فنی وحرفه ای در شرکت تراکتورسازی تبریز جذب به کار شدند

به گزارش گروه دانشگاه خبرنگاران به نقل از دانشگاه فنی و حرفه ای؛ ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای صبح امروز در حاشیه شورای برنامه ریزی درسی دانشگاه بیان نمود: اشتغال دانش آموختگان از چالش های بسیار مهم آموزش عالی در شرایط فعلی کشور است؛ لذا دانشگاه ها باید هم راستا با سیاست های کلان ملی در حوزه ارتقاء و افزایش مهارت آینده سازان ایران اسلامی گام بردارند.

وی اضافه نمود: در آنالیز پژوهش های موجود طی چند دهه اخیر، پرداختن به مسئله اشتغال دانش آموختگان با تأکید بر چند موضوع تعیین، از جمله آمایش سرزمینی، شرایط اشتغال و بیکاری دانش آموختگان، ضرورت توجه به کیفیت آموزش عالی و برنامه درسی موجود در دانشگاه و توجه به موضوع کارآفرینی دانش آموختگان بوده است.

صالحی عمران با اشاره بر اینکه آموزش عالی ایران در دو دهه گذشته با موضوعات و بعضی چالش های دیگری نیز روبرو شده است مطرح نمود: حضور اکثریت دانش آموختگان مقاطع متوسطه در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، افزایش تعداد دانشجویان و توسعه کمی دانشگاه ها بدون توجه به ظرفیت های موجود و توان و بافت مالی، اجتماعی و فرهنگی هر منطقه و در نتیجه وجود خیل بزرگ دانش آموختگان بیکار از جمله موضوعات و چالش هایی هستند که نظام آموزش عالی ایران امروزه با آنان روبروست.

این مقام مسئول تأکید کرد: کشور ما به دلیل داشتن ساختار جمعیتی جوان و نیز پشت سر نهادن تحولات بزرگ اجتماعی و مالی، رشد جمعیت و رشد کمی دانشگاه ها که رشد قابل توجهی را در تعداد دانش آموختگان در پی داشته است از معضل بیکاری در رنج می باشد و از آنجا که ظرفیت استخدام های دولتی و ناتوانی بخش خصوصی همیشه دامن گیر این قشر فارغ التحصیل می باشد این امر در بین دانش آموختگان به عنوان یک چالش بزرگ مالی مطرح می شود.

وی با عنوان این مطلب که بحران های مالی و افزایش شدید بیکاری، لزوم ارتباط صنعت و دانشگاه و توجه ویژه به کارآفرینی را به عنوان یک راه حل برای حل مسائل بیکاری تعیین نموده خاطر نشان کرد: کارآفرینی فرایندی قابل آموزش است، بنابراین آموزش عالی به وسیله افزایش آموزش های مهارتی می تواند فرصت های بازار را افزایش دهد. بنده معتقدم آموزش کارآفرینی می تواند جایگاهی رفیع در دانشگاه بدست آورده به گونه ای که دانش آموختگان این فضا پس از خروج از محل آموزش سازنده بستر های کاری برای خود باشند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: به همین دلیل طبق برنامه ریزی های انجام شده برای توسعه ارتباط عملی صنعت و دانشگاه تعداد 250 نفر از تکنسین های دانش آموخته دانشگاه فنی و حرفه ای در شرکت مهندسی، فراوری و تأمین قطعات تراکتورسازی تبریز استخدام شدند.

وی اضافه نمود: پایش اشتغال دانش آموختگان و ایجاد ظرفیت 50 هزار شغل طی دو سال آینده با استفاده از طرح برند ملی، توسعه مراکز رشد و کارآفرینی، استفاده از تسهیلات تبصره 18 و ضوابط اجرایی تبصره 14 از برنامه های پیش رو دانشگاه فنی و حرفه ای کشور برای هموار کردن اشتغال دانشجویان این دانشگاه است.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 28 آذر 1400 بروزرسانی: 28 آذر 1400 گردآورنده: economicsphd.ir شناسه مطلب: 1264

به "250 نفر از تکنسین های دانشگاه فنی وحرفه ای در شرکت تراکتورسازی تبریز جذب به کار شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "250 نفر از تکنسین های دانشگاه فنی وحرفه ای در شرکت تراکتورسازی تبریز جذب به کار شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید