آوازه ساختمان های بلند و مشهور در جهان
به گزارش دکترای اقتصاد، معرفی ساختمان های بلند جهان
اولین بار در اواخر قرن 19 وقتی که نیویورک آمریکا اقدام به ساخت ساختمان های بلند آجری کرد، نام آسمان خراش را برای آن برگزید. اما به تدریح با اضافه شدن طبقات به این ساختمان های بلند و به کار رفتن مواد اولیه اساسی تر مانند فولاد به آن نام آسمان خراش بیشتر به این ساختمان های نو می خورد که تا امروز هم این نام بر روی این نوع از بناها مانده است. سازندگان آسمان خراش های امروزی تمام تلاش خود را به کار می بندند، در ساخت آن از آخرین تکنیک های عمرانی و معماری استفاده کنند. با خبرنگاران همراه باشید تا با چندی از آن ها آشنا شوید.
مرکز مالی بین المللی پینگ آن در شهر شنزن، کشور چین (599 متر/1821 فوت)
مرکز مالی بین المللی پینگ آن، در ماه آوریل سال 2015 بنا شد و گرچه ساخت و ساز آن هنوز به طور کامل به اتمام نرسیده اما جایگاه دومین سازه بزرگ چین و چهارمین آسمان خراش بزرگ دنیا را در اختیار گرفته است. این برج که در وهله نخست برای پیشی گرفتن از برج شانگهای طراحی شده بود به بزرگترین آسمان خراش چین مبدل شد اما آنتن 60 متری که در فراز آن قرار داشت در اوایل سال 2015 به دلیل احتمال ایجاد مانع در جهت پرواز هواپیماها برداشته شد. این ساختمان در منطقه مرکزی تجارت و کسب و کار شنزن در چین واقع شده است که 115 طبقه آن شامل دفتر مرکزی بیمه پینگ آن، اتاق های هتل، ادارات، فضاهای خرده فروشی، یک مرکز خرید چند طبقه و یک عرشه مشاهده در بالای برج می باشد.
برج دنیای لوته در شهر سئول کره جنوبی (555 متر/1821 فوت)
برج دنیای لوته یک آسمان خراش 123 طبقه است که در نزدیکی رودخانه هان شهر سئول در همسایگی سینچئون دونگ قرار گرفته است. این برج در کنار نسل اول مجتمع دنیای لوته که در سال 1989 افتتاح شد واقع شده است و دربرگیرنده یک شهربازی، سالن تئاتر و فیلم و یک مرکز خرید بسیار بزرگ است. این برج پس از 13 سال کار طراحی و آماده سازی در سال 2015 بالا رفت و کل نمای خارجی ساختمان در ماه مارس سال 2016 به اتمام رسید. با این حال درهای این بنا هنوز به روی عموم گشوده نشده است. این برج 123 طبقه دارای بخش هایی چون فروشگاه های خرده فروشی، مکان های اقامتی، یک هتل لوکس، فضاهای اداری خصوصی، طبقات دسترسی عمومی و یک عرشه مشاهده در بالا برج می باشد.
مرکز تجارت دنیای وان (541 متر/1776 فوت)
مرکز تجارت دنیای وان که در جنوب منهتن در نیویورک واقع شده است بلندترین و یکی از خاص ترین آسمان خراش های کشور ایالات متحده به شمار می آید. این بنا پس از حوادث یازده سپتامبر از طریق دیوید ام چایلدز طراحی شد تا نمادی برای افق کرانه شهر نیویورک باشد. ادارات مختلف، رستوران ها، تاسیسات آنتن و رادیو و عرشه مشاهده با نمایی نفسگیر از منهتن از جمله امکانات این ساختمان 104 طبقه می باشند. سیستم ایمنی و استحکام بسیار زیاد این ساختمان با طراحی آن در زمینه استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، سیستم ضد حریق متراکم و استفاده مجدد از آب باران در هم آمیخته است. علاوه بر این، موزه و یادبود ملی یازده سپتامبر و قطب باز طراحی شده حمل و نقل مرکز تجارت دنیای در این ساختمان گنجانده شده است.
منبع: الی گشت