نکات اساسی درباره خواباندن انواع گوشت در چاشنی

به گزارش دکترای اقتصاد، خواباندن گوشت یعنی آن را همراه ادویه و چاشنی های مختلف چند ساعتی گذاشتن و سپس پختن یا کباب کردن. این کار طعم گوشت را بسیار لذیذ می کند…

نکات اساسی درباره خواباندن انواع گوشت در چاشنی
  • گوشت را در حالیکه در چاشنی خوابانده اید میتوانید تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • گوشت قرمز و مرغ را می توانید حداقل 3 تا 4 ساعت بخوابانید ولی در مورد ماهی بین نیم تا 1 ساعت کافی است.
  • به هنگام کباب کردن گوشت، مایه بیرون آمده از گوشت خوابانده را به تدریج روی گوشت بریزید تا طعم بهتری به گوشت بدهد.

این نکات را به هنگام خواباندن گوشت در چاشنی به خاطر داشته باشید:

1- گوشت و چاشنی را در ظرف مناسب در بسته در بسته قرار دهید.

2- اگر گوشت را مدتی در یخچال می گذارید چند بار آنرا زیر و رو کنید.

3- گوشت گوسفند یا گوساله را می توانید 2 الی 4 ساعت در خارج از یخچال بخوابانید ولی نه مدت بیشتری.

4- به هنگام کباب شدن چندین بار سس گوشت ( مایعی که گوشت در آن خوابانده شده) را با برس روی آن بمالید.

نوشته شده توسط گروه هفت گنج - اختصاصی 7 گنج

برگرفته از کتب علم تغذیه

www.7ganj.ir

منبع: هفت گنج
انتشار: 31 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: economicsphd.ir شناسه مطلب: 326

به "نکات اساسی درباره خواباندن انواع گوشت در چاشنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکات اساسی درباره خواباندن انواع گوشت در چاشنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید