طراحی حنا روی دست

به گزارش دکترای اقتصاد، طراحی حنا روی دست از زمان های قدیم مرسوم بوده و امروزه به عنوان یک آرایش شناخته شده است. حنا از ماده ای به نام موسیلاژ درست شده است.

طراحی حنا روی دست

جهت دریافت مشاوره خدمات تعرفه طراحی کاتالوگ از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ کاتالوگ های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.

خبرنگاران | سرویس آرایش و زیبایی - حنا خواص گیاهی عالی و قوی دارد. در زمان های قدیم بیشتر مردم حنا را روی موی سر خود می گذاشتند که علاوه بر اینکه رنگ زیبایی به موهای آنها می داد، باعث می شد که موهای ضخیم و پرپشتی داشته باشند.

طراحی حنا روی دست ها و پاها، این روزها به عنوان یک نوع آرایش در بسیاری از آرایشگاه ها انجام می گیرد. همچنین می توانید این کار را به راحتی در منزلتان انجام دهید و طرح ها و نقش های متفاوتی با حنا روی بدن خود بکشید.

طراحی با حنا به شکل ها ساده و پیچیده می باشد که با سلیقه ها و علایق گوناگون سازگار است. نقش های حنا که از آن به عنوان تتوی موقت یاد می گردد، توانسته جایگزین تتوی دائم گردد. با این مزیت که هم به سادگی قابل پاک شدن است و هم می توانند طرح های آن را هر زمان که بخواهند تغییر دهند.

ماده ای که در برگ های حنا به کار برده شده، موسیلاژ نام دارد که هنگام تماس با آب حالت خمیری به خود می گیرد و از این ماده برای کشیدن طرح روی دست ها و پاها استفاده می گردد.

طرز تهیه حنا برای طراحی روی بدن

در این قسمت شرح مختصری در رابطه با درست کردن حنا در منزل ارائه شده است:

1- یک بسته پودر حنا را الک می کنیم. پودر حنا را می توانید از عطاری ها تهیه کنید.

2- سپس مخلوط آب، چای، قهوه، آب پرتقال (لیمو شیرین) و شکر را می جوشانیم و حنای الک شده را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم.

3- پس از 24 ساعت این ماده را داخل قیف کاغذی یا پلاستیکی میریزیم.

4- در آخر نیز با قیف روی دست های تمیز و شسته شده طرح می زنیم.

نکته: نقش های حنا باید ته رنگ قرمزی داشته باشند و حناهایی که به رنگ مشکی در می آیند، طبیعی نیستند.

طرح های حنا

طرح های حنا انواع گوناگونی دارند که در اینجا به برخی از این نقش ها اشاره شده است:

1- طرح حنا ظریف:

این طرح مخصوص کسانی است که همه نوع نقشی را نمی پسندند و بیشتر تتوهای ظریف را دوست دارند. طرح های ظریف با هر مکان و هر سلیقه ای سازگار هستند.

2- طرح حنا عربی:

این طرح روی دست، انگشت ها، مچ دست تا ساق با خطوط پهن و ریزه کاری به طور پیوسته طراحی می گردد که این طرح یک مدل شیک و یک پیشنهاد برای تابستان می باشد.

3- طرح حنا ظریف و گل دار:

این طرح حنا بسیار ظریف است و مانند یک گل روی دست طراحی می گردد.

4- طرح حنا هندی:

این طرح یک مدل ظریف با طرح های گرد و بته جقه می باشد که برای دختران جوان و خانم های مشکل پسند که قصد شرکت در مهمانی را دارند قابل استفاده می باشد.

5- طرح حنا برای انگشتان:

کسانی که طرح های گسترده حنا روی دست ها را نمی پسندند، می توان برای آنها روی انگشتانشان طرح زد و همچنین برای زیبایی بیشتر، روی هر انگشت یک طرح متفاوت زده می گردد.

6- طرح حنا جواهرگونه:

این طرح مانند جواهرات زنانه روی دست آنها کشیده می گردد که زیبایی منحصر به فردی دارد.

روش های پاک کردن حنا از روی پوست

پس از اینکه طراحی روی پوست انجام شد و بعد از مدتی از آن خسته شدید، این سؤال پیش می آید که حال چگونه این طرح ها را پاک کنیم؟

برای پاک کردن حنا از روی پوست چند راه پیشنهاد شده است:

1- با استفاده از خمیردندان:

روی سطح پوست که با حنا پوشیده شده را به طور کامل با خمیر دندان بپوشانید و پس از خشک شدن آن را بسایید. این کار را می توانید دو الی سه مرتبه انجام دهید تا به طور کامل حنا از روی پوستتان پاک گردد.

2- با استفاده از لیمو:

لیمو خاصیت سفید کنندگی بسیار خوبی دارد. برای پاک کردن حنا از روی پوست، یک لیموی تازه را نصف نموده و از قسمت برش داده شده روی قسمت های مورد نظر می مالیم تا پاک گردد.

یا اینکه کمی آب را با آب لیمو مخلوط نموده و دستتان را در آن فرو کنید. این کار را چند مرتبه انجام دهید تا حنا کاملاً پاک گردد.

3- با استفاده از جوش شیرین:

مقدای جوش شیرین را با آب لیمو مخلوط نموده و ماده خمیری شکل را روی پوست بمالید و بعد از مدتی که خشک شد، آن را از روی پوست بسایید.

منبع: setare.com
انتشار: 29 آذر 1399 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1400 گردآورنده: economicsphd.ir شناسه مطلب: 691

به "طراحی حنا روی دست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طراحی حنا روی دست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید