معرفی برترین غذاهای خیابانی اسپانیا
به گزارش دکترای اقتصاد، اسپانیا یکی از معروف ترین کشورهای مدیترانه ای و جزو کشورهای محبوب گردشگران است. شهرهایی مانند مادرید و بارسلون برای افرادی که در پی آشنایی بیشتر با فرهنگ اسپانیا هستند، بسیار ایده آل است و گردشگرانی هم که در پی سپری کردن ساعاتی آرامش بخش هستند، به خارج از شهر می فرایند. یکی از کارهایی که هر گردشگری در سفر به اسپانیا باید انجام دهد، امتحان کردن غذاهای خیابانی اسپانیا است. با مجله گردشگری دورونزدیک همراه باشید تا با غذاهای خیابانی اسپانیا بیشتر آشنا شوید. بلیط هواپیما را مقرون به صرفه بخرید.
غذاهای خیابانی اسپانیا
بوکادیلو Bocadillo
این غذا نوعی ساندویچ است که با یک نوع نان اسپانیایی با طعم شیرین تهیه می گردد. بسیار از تاپاس بارها و رستوران های اسپانیا این ساندویچ را سرو می نمایند. بیشتر مردم اسپانیا بوکادیلو را به عنوان ناهار می خورند. خردل، سس گوجه فرنگی و سس مایونز از چاشنی هایی هستند که با این غذا سرو می شوند. درواقع این غذا با هر چاشنی و نوشیدنی خوشمزه است. غذای سنتی پرتغال
پاتاتاس براواس Patatas Bravas
پاتاتاس براواس درواقع ورژن اسپانیاییِ سیب زمینی سرخ نموده است. این سیب زمینی ها در روغن داغ سرخ می شوند و با پنیر و انواع چاشنی های تند سرو می شوند. این غذا قیمت مناسبی دارد و کاملا سیر نماینده است. این غذا در اسپانیا بسیار معروف است و اگر به این کشور سر می زنید باید حتما یک بار این غذا را امتحان کنید.
چوروس Churros
چوروس یکی از شیرینی های پرطرفدار در سراسر جهان است. جالب است بدانید که چوروس یکی از شیرینی هایی است اسپانیا به دیگر کشورها صادر می نماید. ممکن است در سفر به اسپانیا هیجان خاصی برای امتحان کردن چوروس نداشته باشید زیرا این شیرینی ها اکنون در تمام کشورهای جهان هواداران خاص خود را دارند. در دکه های غذاهای خیابانی اسپانیا می توانید انواع چوروس را با شکلات آب شده پیدا کنید. درواقع خوردن چوروس در خیابان های اسپانیا که به نوعی زادگاه این شیرینی هستند لطف دیگری دارد. غذاهای سنتی ایتالیایی
ژامبون ایبریکو Jamon Iberico
ژامبون ایبریکو نوعی کالباس گوشت است و یکی از خوراکی های محبوب اسپانیا محسوب می گردد. در دکه های غذاهای خیابانی اسپانیا می توانید این غذا را به راحتی پیدا کنید. خیلی از مردم اسپانیا این ژامبون را ساندویچ معروف بوکادیلو قرار می دهند که طعمی شگفت انگیز به این ساندویچ می بخشد.
تورتیلا اسپانولا Tortilla Espanola
این غذای خیابانی اسپانیایی همواره برای گردشگران تازگی دارد. این غذا به املت شباهت دارد. تورتیلا اسپانولا با روغن زیتون، سیب زمینی، موزارلا، پنیر و تخم مرغ تهیه می گردد. این غذا یک میان وعده عالی است و در همه تاپاس بارهای اسپانیا پیدا می گردد. به خاطر داشته باشید که این غذا شباهتی به تورتیلای مکزیکی ندارد. بافت و ضخامت این نوع املت بسته به مکانی که آن را سفارش می دهید فرق دارد. معروفترین غذاهای اسپانیای
امپانادا Empanada
امپانادا یکی از غذاهای سنتی اسپانیایی است. این غذا نوعی خمیر است که با ماد مختلف پر شده و سپس پخته می گردد. مواد داخل این خمیر از انواع پنیر، میوه، سبزیجاتی مانند سیب زمینی و گوشت تشکیل می گردد. این غذا در آشپزی مکزیکی و آمریکایی هم یافت می گردد؛ اما امپادانای اسپانیایی مخصوص کشور اسپانیا است طعم خاص خود را دارد. ریشه این غذا در منطقه گالیسیا است و برای اولین بار در دهه 1500 در کتاب آشپزی ثبت شد. امروزه این غذا در رستوران های شهرهای اسپانیا و در میان غذاهای خیابانی یافت می گردد.
منبع: مجله دور و نزدیک