توضیح زمانه و زندگی چهره های ماندگار ایران در مجموعه سه جلدی روایت نام آوران
به گزارش دکترای اقتصاد، علی ایلنت در گفت وگو با خبرنگاران درباره این اثر شرح داد: این مجموعه که اخیرا در سه کتاب با نام های داستان نام آوران، نام آوران نوآور و نام آوران حکیم به وسیله انتشارات جام جم عرضه شده، روایت زندگی و زمانه استادان و دانشمندان ایرانی معاصر از زبان خودشان است.
گردآورنده روایت نام آوران با بیان اینکه کتاب داستان نام آوران روایت چهره های ماندگار ایران در علوم انسانی، ادبیات و ایران شناسی است، اضافه نمود: در این اثر که 200 صفحه است، ابراهیم باستانی پاریزی مورخ و ادیب صاحب نام معاصر، زنده یاد عبدالله انوار نسخه پژوه و لیست نویس برجسته، پرویز کردوانی جغرافی دان شهیر معاصر، احسان نراقی استاد دانشگاه و جامعه شناسی ایرانی و تعدادی از مفاخر حوزه علوم انسانی به روایت زندگی، تحصیلات، پژوهش ها و خاطرات خود پرداخته اند.
وی بعلاوه با اشاره به اینکه کتاب نام آوران نوآور به روایت مفاخر معاصر در رشته های ریاضی و علوم پایه اختصاص دارد، گفت: از جمله راویان این اثر 288 صفحه ای می توان به دکتر محمدعلی مجتهدی بنیان گذار دانشگاه صنعتی شریف و رئیس دبیرستان البرز و آلنوش طریان منجم نامور و بانوی اختر فیزیک ایران اشاره نمود. کتاب نام آوران حکیم نیز در 272 صفحه شامل روایت های مفاخر معاصر حوزه های علوم تجربی، پزشکی و پیراپزشکی است که از جمله راویان در این اثر می توان به حسین میرشمسی پیشکسوت واکسن سازی در ایران، سیدابراهیم چهرازی استاد برجسته کرسی بیماری های اعصاب و روان و محمدقلی شمس پدر چشم پزشکی نوین ایران اشاره نمود.
ایلنت هدف خود از گردآوری این مجموعه را توجه دادن جوانان به وطن دوستی بیان کرد و اضافه نمود: حدیث حب الوطن را می توان ترجیع بند روایت های مجموعه بیان کرد چراکه عشق به خدمت در میهن، کوشش بی وقفه برای رسیدن به اهداف، برنامه ریزی و نظم در امور از جمله پرتکرارترین توصیه های مفاخر معاصر در مجموعه روایت نام آوران است. بدون شک از اصلی ترین مخاطبان این روایت ها افزون بر دانشجویان و جوانان، می توان به مسئولان و مدیرانی اشاره نمود که خود را بی احتیاج از هر مشورتی می دانند.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران