شیب تند کاهش فروش رستوران ها بعد از کرونا

به گزارش دکترای اقتصاد، رستوران ها و سلف سرویس ها فعلا با کاهش 30 درصدی فروش روبرو هستند.

شیب تند کاهش فروش رستوران ها بعد از کرونا

به گزارش دکترای اقتصاد، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس از کاهش 30 تا 35 درصدی فروش رستوران ها در روزهای اخیر و در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد و گفت که نکات بهداشتی از طریق سایت اتحادیه و ارسال پیام به رستوران ها توصیه شده است.

اصغر میرابراهیمی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: از طریق پیام در شبکه های مجازی و سایت اتحادیه به همکاران مان در رستوران ها توصیه کردیم حتما از ماسک و دستکش استفاده کنند و میزها را هر 15 دقیقه یک بار با الکل و آب ضدعفونی کنند.

وی اضافه کرد: همچنین تاکید کردیم که رستوران ها باید غذای تماما پخته عرضه کنند و از فروش غذاهای خام و نیم پز خودداری کنند.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس با بیان اینکه وزارت بهداشت ابلاغیه ای در این زمینه صادر نکرده است، گفت که ابلاغ نکات یاد شده به رستوران ها از سوی شورای سیاست گذاری این اتحادیه اجرا شده است.

میرابراهیمی همچنین به مردم توصیه کرد که در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به صورت بیرون بر از رستوران ها غذا تهیه کنند و در رستوران ها تجمع نکنند.

به گفته وی، در این راستا و همچنین درباره رعایت نکات بهداشتی از طریق نصب بنر در مقابل رستوران ها اطلاع رسانی می شود.

  • هشدار | شایع ترین راه انتقال ویروس کرونا
منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 24 فروردین 1399 بروزرسانی: 24 فروردین 1399 گردآورنده: economicsphd.ir شناسه مطلب: 177

به "شیب تند کاهش فروش رستوران ها بعد از کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شیب تند کاهش فروش رستوران ها بعد از کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید