طرز تهیه سوپ گردو با خامه

به گزارش دکترای اقتصاد، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه سوپ گردو با خامه

به گزارش، سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.

آب مرغ - 4 تا 5 پیمانه

سیرریز خردشده - یک حبه

پیازچه ریز خردشده - یک عدد

گردوی خرد شده - یک پیمانه

جوزهندی پودر شده - یک دوم قاشق چای خوری

مواد لازم کرم

کره - 2 قاشق سوپ خوری

آرد -2 قاشق سوپ خوری

خامه - 100 میلی گرم

جوزهندی پودرشده - یک قاشق چای خوری

مواد لازم رویه

برگ گشنیز تازه - کمی

گردوی خرد شده - به مقدار لازم

آب مرغ را در ظرف روی حرارت قرار دهید. سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. بعد از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید تا حدود 10 دقیقه بپزد. پس از آن ظرف را از روی حرارت بردارید. برای تهیه کرم، کره را در ظرفی روی حرارت ذوب کنید. خامه را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید. جوز هندی پودر شده را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دو باره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.برای سرو سوپ روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.

اسیدهای چرب امگا3 گردو برای سلامت مغز و سیستم عصبی مفید است .گردو شامل یک اسید چرب ضروری به نام اسید آلفا لینولینیک است.این اسید و ترکیبات آن با استخوان های قوی تر و سالم تر در ارتباط است.استفاده منظم از روغن گردو برای برطرف حلقه های تیره زیر چشم مشهور است.روغن استخراج شده از گردو، پف چشم را می خواباند.

منبع: خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 29 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: economicsphd.ir شناسه مطلب: 144

به "طرز تهیه سوپ گردو با خامه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ گردو با خامه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید