طرز تهیه شنیسل مرغ در فر
به گزارش دکترای اقتصاد، شنیسل مرغ یکی از غذاهای مورد علاقه بچه ها و نوجوانان است. در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه شنیسل مرغ در فر آشنا کنیم. این غذا به دلیل روش طبخ سالم می تواند غذایی مناسب برای آن ها به شمار آید. شنیسل پخته شده در فر، همراه با برنج یا سیب زمینی سرخ نموده غذایی کامل است.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - آیا می دانید شنیسل مرغ سرخ شده در روغن غذایی پرکالری است که با تغییر سبک پخت می توان چربی و کلسترول آن را کاهش داد؟ شنیسل مرغ یکی از غذا های خوشمزه با مرغ است که بچه ها و نوجوانان علاقه زیادی به آن نشان می دهند. ماده اصلی مورد استفاده در تهیه این غذا سینه مرغ بدون استخوان است که پس از مزه دار شدن با ادویه، با پودر سوخاری پوشانده شده و در روغن سرخ یا در فر پخته می گردد. روش طبخ این غذا بسته به این که بر روی اجاق گاز در روغن سرخ گردد یا در فر درست گردد، متنوع است. همچنین سس هایی که همراه با شنیسل سرو می شوند، متنوع هستند و نقش مهمی در معین مزه شنیسل مرغ دارند. شنیسل مرغ در فر به دلیل استفاده از گوشت سفید در آن و پخت در فر غذایی سالم و مغذی محسوب می گردد. شنیسل مرغ همراه با سس قارچ یکی از خوشمزه ترین فست فود های موجود است. در ادامه با طرز تهیه شنیسل مرغ در فر آشنا می شوید.
طرز تهیه شنیسل مرغ در فر
زمان آماده سازی:15 دقیقهزمان پخت: 25 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم | |
سینه مرغ بدون استخوان و پوست | 450 گرم |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
آبلیمو | 3 قاشق غذاخوری |
محلول زعفران | 3 قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا | 1 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 1 فنجان |
آرد سوخاری یا پانکو | 1 فنجان |
دستور تهیه:
- فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- سینه مرغ بدون استخوان و پوست را روی تخته آشپزی قرار دهید و با یک چاقوی تیز آن را به صورت ورقه های نازکی به ضخامت 5-4 میلی متر برش بزنید.
- پیاز را رنده کنید یا خیلی ریز خرد کنید. ورقه های مرغ را در کاسه ای بریزید و پیاز، آبلیمو، محلول زعفران، ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. روی ظرف را سلفون بکشید و 3-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار گردد.
- مرغ را از یخچال خارج، ذرات پیاز را از روی آن پاک کنید و روی تخته آشپزی قرار دهید. روی برش های مرغ پلاستیک فریزر بکشید و سپس با بیفتک کوب آهسته بکوبید تا کاملا مسطح و پهن شوند.
- آرد سفید را در کاسه ای بریزید، در کاسه دیگری زرده های تخم مرغ را بریزید و با یک چنگال هم بزنید، در کاسه سوم آرد سوخاری یا پانکو بریزید.
- برش های مرغ را یکی یکی ابتدا در آرد سفید قرار دهید و سپس تکان دهید تا آرد اضافی آن بریزد. سپس در زرده تخم مرغ بغلتانید.
- برش های مرغ را در پایان در آرد سوخاری قرار دهید و اطراف آن را کاملا با آرد سوخاری یا پانکو بپوشانید.
- کف سینی فر یا یک ظرف نچسب را با کمی روغن چرب کنید، برش های مرغ را در آن بچینید و سینی یا ظرف را در فر قرار دهید.
- پس از 15 دقیقه سینی یا ظرف را از فر خارج کنید، با برس کمی روغن روی تکه های مرغ بمالید و دوباره در فر قرار دهید.
- این بار گریل را روشن کنید و 10 دقیقه دیگر صبر کنید تا روی تکه های مرغ نیز طلایی گردد.
- شنیسل مرغ آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و با سیب زمینی سرخ شده و سس کچاپ یا سس قارچ میل کنید.
طرز تهیه سس قارچ
مواد لازم | |
قارچ خرد شده | 150 گرم |
خامه | 1 پیمانه |
کره | 50 گرم |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز کوچک خرد شده | 1 عدد |
جعفری ساطوری | 2-3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- کره را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت ملایم ذوب کنید.
- پیاز را در کره تفت دهید تا نرم گردد، سپس آرد را روی آن ریخته و با یک قاشق چوبی هم بزنید.
- قبل از این که رنگ آرد تغییر کند، قارچ را اضافه نموده و روی حرارت زیاد هم بزنید. حرارت زیاد مانع آب انداختن قارچ می گردد.
- پس از این که قارچ کمی تفت داده شد، خامه را همراه با 1/4 پیمانه آب به قابلمه اضافه نموده و هم بزنید.
- درب قابلمه را بسته، حرارت را ملایم کنید و 20-15 دقیقه صبر کنید تا سس آماده گردد. در این فاصله گاهی به قابلمه سر بزنید و اگر لازم بود کمی آب جوش اضافه کنید.
- در پایان نمک و فلفل سس را میزان کنید و پس از کشیدن در ظرف سرو روی آن را با جعفری تزیین کنید.
نکته: به جای خامه می توانید از شیر بهره ببرید.
منبع: setare.com