قدردانی سندیکای مخابرات از نقش ایرانسل در بومی سازی صنعت فاوا

به گزارش دکترای اقتصاد، به گزارش بازرگانیخبرنگاران، در این نامه که با امضای مهندس فرامرز رستگار، دبیر و عضو هیأت مدیرۀ این سندیکا منتشر شده، خطاب به دکتر بیژن عباسی آرند، به عنوان مدیرعامل ایرانسل و استاد دانشگاه تربیت مدرس، آمده است: سخنرانی جنابعالی در مراسم اختتامیه بیست و نهمین کنفرانس مهندسی برق ایران به عنوان مدیر اجرایی یک بنگاه مالی عظیم بخش خصوصی ICT و همچنین استاد دانشگاه حاکی از وجود نگاه، آگاهی و حساسیت ها برای داشتن برنامه می باشد.

قدردانی سندیکای مخابرات از نقش ایرانسل در بومی سازی صنعت فاوا

در این نامه همچنین آمده است: حضور شرکت محترم خدمات ارتباطی ایرانسل در این کنفرانس به صورت حامی، سخنران و حضور در میزگردهای تخصصی و به ویژه سخنرانی کلیدی جنابعالی در مراسم اختتامیه، نشان از توان سرشار بخش خصوصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات داشت. جویندگان راه سعادت همیشه باید فرصت ها را به موقع شناسایی و بهره لازم را از آن ببرند.

در بخش دیگری از نامۀ سندیکای صنعت مخابرات ایران خطاب به مدیرعامل ایرانسل، آمده است: تقدیر و تشکر سندیکای صنعت مخابرات ایران از شرکت محترم ایرانسل از یک جهت برای حضور فعال در کنفرانس مهندسی برق برای نشان دادن صندلی واقعی ICT در کشور و همچنین میزگرد بومی سازی صنعت ICT و از جهت دیگر و مهم تر سخنرانی کلیدی جنابعالی در مراسم اختتامیه کنفرانس و نیز حضور معاونان و مدیران ایرانسل در میزگردها و کارگاه های این کنفرانس می باشد.

در این نامه همچنین بر استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران در تدوین و تنظیم برنامۀ هفتم توسعه، تأکید شده و آمده است: بخش خصوصی ICT با توانمندی بالایی که دارد با استفاده از امکانات تشکل ها، بنگاه های مالی پیروز، دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و واحدهای صنعتی و خدمات فنی مهندسی به خوبی قادر خواهد بود که به عنوان پیشران تنظیم برنامه ICT، در کنار بخش دولتی باشد.

بیست و نهمین کنفرانس مهندسی برق ایران، با مشارکت و حضور ایرانسل به عنوان حامی اصلی، به صورت آنلاین و نیمه حضوری، برگزار گردید و ایرانسل در این کنفرانس، به انتقال تجربیات خود دربارۀ پیشتازی در زمینه هایی همچون راه اندازی 5G و مطالعات 6G پرداخت.

این کنفرانس از 28 تا 30 اردبیهشت ماه 1400، در محورهای الکترونیک، قدرت، کنترل، مخابرات، کامپیوتر و مهندسی پزشکی، توسط انجمن علوم مهندسی برق ایران و دبیرخانه دائمی کنفرانس در دانشگاه امیرکبیر و با حضور سندیکای صنعت مخابرات ایران و شماری از مدیران و فعالان صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات و نیز مدرسان و دانشجویان رشته های برق، کامپیوتر، مخابرات و سایر رشته های مرتبط، به صورت آنلاین و نیمه حضوری برگزار گردید و با سخنرانی دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل، با موضوع تحول دیجیتال؛ دروازه ای به آیندۀ تمام دیجیتال، سرانجام یافت.

ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران و نخستین ارائه دهندۀ خدمات نسل پنجم تلفن همراه (5G) در ایران، با هدف شناسایی و تشویق ایده های نوآورانه در صنعت برق و مخابرات، بحث و گفتگو و انتقال تجربیات در زمینۀ ارائۀ خدمات مبتنی بر فناوری های نوین تلفن همراه مانند خدمات 5G و مطالعات در زمینۀ فناوری نسل ششم (6G)، ارائۀ خدمات زندگی هوشمند مبتنی بر فناوری اینترنت اشیا، تجربه های راه اندازی مرکز نوآوری ایرانسل و فعالیت در زمینۀ نوآوری، تحقیق و توسعه و آموزش و نیز ارائۀ مزیت ها و توانمندی های خود برای جذب فارغ التحصیلان نخبۀ دانشگاهی، در این کنفرانس حضور داشت.

در این کنفرانس که با هدف گسترش دانش فنی در گرایش های مختلف مهندسی برق، به وسیله ایجاد محیطی جهت گفتگو علمی و تخصصی، ارائه آخرین یافته های تحقیقاتی و همچنین تشویق پژوهشگران، برنامه ریزی شده بود، برنامه های جنبی شامل دوره های آموزشی کوتاه مدت، میزگرد تخصصی و نمایشگاه تجهیزات مهندسی برق نیز با رعایت پروتکل های بهداشتی و به صورت آنلاین و نیمه حضوری انجام شد.

همچنین در میزگردهای برنامه ریزی شده در قالب این کنفرانس، مدیران بخش های مختلف ایرانسل در زمینه هایی همچون بومی سازی صنعت ICT؛ دستاوردهای نوین اپراتورهای موبایل و فارغ التحصیلان دانشگاه ها و اشتغال در صنعت برق و مخابرات، با حاضران به بحث و گفتگو پرداختند.

در کارگاه جانبی این کنفرانس با عنوان شبکه های موبایل و بهینه سازی رادیویی آن نیز، ایرانسل تجربیات خود در این زمینه را با شرکت کنندگان به اشتراک گذاشت و جوابگوی پرسش های آنان بود.

اطلاعات بیشتر دربارۀ بیست و نهمین کنفرانس مهندسی برق ایران، در وب سایت این کنفرانس به نشانی iceeconf.ir در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 22 خرداد 1400 بروزرسانی: 22 خرداد 1400 گردآورنده: economicsphd.ir شناسه مطلب: 1011

به "قدردانی سندیکای مخابرات از نقش ایرانسل در بومی سازی صنعت فاوا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قدردانی سندیکای مخابرات از نقش ایرانسل در بومی سازی صنعت فاوا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید