یک پیشنهاد مجذوب کننده پاییزی و در هوای بارانی؛ طرز تهیه سوپ قارچ

به گزارش دکترای اقتصاد، این هوا برترین فرصت برای رفتن به سراغ غذاهایی است که هم آبکی باشند هم گرم. انواع آش ها و سوپ ها با آغاز شدن هوای سرد بین مردم رونق بیشتری می گیرند. یکی از این سوپ ها، سوپ قارچ است که هم گیاهی است هم طعم فوق العاده ای دارد و امتحان کردن آن در هوای بارانی به شدت پیشنهاد می گردد.

یک پیشنهاد مجذوب کننده پاییزی و در هوای بارانی؛ طرز تهیه سوپ قارچ

مواد لازم:

  • قارچ : 500 گرم
  • پیاز میانه: 2 عدد
  • هویج میانه: 2 عدد
  • تره فرنگی: 100 گرم
  • خامه: 200 گرم
  • شیر: 250 گرم
  • کره: 100 گرم
  • آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان کافی.

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا پیازها را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا کره آب گردد. در مرحله بعدی پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

2. با کره کمی تفت می دهیم تا پیاز کمی نرم گردد سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست گردد. در همین حین تره فرنگی و هویج را به صورت ریز خرد می کنیم و پس از اینکه پیاز نرم شد به قابلمه اضافه می کنیم.

3. 10 دقیقه مخلوط تره فرنگی، هویج و پیاز را تفت می دهیم سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد یا رنده می کنیم. پس از گذشت 10 دقیقه قارچ را اضافه می کنیم.

4. به مدت 5 دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا قارچ ها هم نرم شوند. در ادامه آرد سفید را به صورت کم کم داخل یک لیوان آب جوش حل می کنیم (باید آرد را کم کم اضافه کنیم تا آرد گلوله نگردد) و به قابلمه اضافه می کنیم.

5. در همین مرحله 3 لیوان آب جوش هم به قابلمه اضافه می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ می زنیم. 5 دقیقه صبر می کنیم تا مواد بجوشند سپس شیر را به همراه خامه مخلوط می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

6. پس از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه باید مراقب سوپ باشیم تا سوپ سرریز نکند. حدود 5 دقیقه بعد جعفری خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم و دیگر در قابلمه را نمی گذاریم تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا با قارچ تزیین نموده و سرو می کنیم.

در این زمینه بخوانید:

چه کنیم که آش رشته، نه آبکی باشد و نه بسیار غلیظ!

طرز تهیه فرنی، عصرانه و دسری سالم برای بچه ها

فوت و فن ها:

- اگر تا به حال با این مشکل روبرو شدید که پس از اضافه کردن شیر ظاهر سوپ خراب شد و سوپ شما بریده بریده شد، دیگر نگران این مشکل نباشید زیرا با یک ترفند ساده می توانید از بروز این مشکل جلوگیری کنید. کافی است قبل از اضافه کردن شیر آن را در دمای محیط قرار دهید تا دمایش با محیط یکسان گردد یا آن را به صورت ولرم اضافه کنید.

- در صورتی که می خواهید سوپ قارچ شما طعم بهتری داشته باشد و به اصطلاح عامیانه لذیذتر باشد می توانید به جای اضافه کردن 3 لیوان آب جوش از 3 لیوان آب مرغ یا آب گوشت بهره ببرید. با این کار سوپ قارچ شما طعم خیلی بهتری خواهد داشت.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: economicsphd.ir شناسه مطلب: 1137

به "یک پیشنهاد مجذوب کننده پاییزی و در هوای بارانی؛ طرز تهیه سوپ قارچ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک پیشنهاد مجذوب کننده پاییزی و در هوای بارانی؛ طرز تهیه سوپ قارچ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید